Beeld © ANP

Linda de Mol heeft dé tip voor een ingekakt seksleven

17 december 2018 18:04

"Verras je partner eens met een carte blanche", dat is de tip van Linda de Mol voor een spannender seksleven. De diva deelt haar advies in de nieuwe LINDA., die deze maand seks als thema heeft. De presentatrice doet ook een boekje open over haar eigen seksleven, want dat blijkt soms ook minder stomend dan jaren geleden.

"Tuurlijk moet je zeker weten dat-ie dan niet met een gangbang op de proppen komt"

Linda de Mol is al elf jaar samen met haar zeven jaar jongere vriend Jeroen Rietbergen. Of zoals ze zelf zou zeggen: "pas elf jaar." De presentatrice ziet namelijk bij vriendinnen dat 'het' na 22 jaar samen voorspelbaar en saai kan worden. Dat is gelukkig bij haar nog niet het geval. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol gaat nog maar een minuut douchen

In haar voorwoord vertelt Linda dat ze zichzelf gelukkig prijst met haar Jeroen, maar dat 'het' er soms gewoon niet van komt. Beiden zijn ze natuurlijk hartstikke druk en hun tijden lopen ook niet helemaal synchroon. Vroeger zat ze haar lief nog 's nachts op te wachten met een wijntje, maar nu vinden ze het ook wel heerlijk om tegen elkaar aan te kruipen met een iPad.

Daarnaast spelen ook lichamelijke ongemakken mee. "Het feit dat ik af en toe herniaklachten heb en dan eerst druk in de weer moet met allemaal kussens werkt ook niet lustbevorderend, vrees ik."

Hoe houd je je seksleven dan wel spannend? Linda raadt een carte blanche aan als verrassing voor je partner. "Je koopt een mooi wit kaartje en schrijft er met sierlijke letters 'Carte Blanche' op, pakt het leuk in en geeft het hem als je uit eten bent of samen op de bank zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap deelt eerste fruitige foto van film Linda de Mol

Als je partner deze kaart dan inlevert, moet je alles doen wat hij of zij wil. "Tuurlijk moet je zeker weten dat-ie dan niet met een zweep met weerhaken of een gangbang op de proppen komt, maar je kent hem (of haar) vast wel goed genoeg om te weten dat het zo’n vaart niet zal lopen."

Op naar de winkel dus voor een mooi kaartje.

De nieuwe LINDA. ligt woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!