Beeld © YouTube-kanaal Michella Kox/Instagram @nielsvanderzanden

Michella Kox beschuldigt Niels van bedriegen Rosanna

18 december 2018 22:17

Michella Kox haalt op YouTube flink uit naar Niels en Rosanna. Of in dit geval Hans en Grietje. De realityster wil de namen niet noemen, maar het is wel duidelijk om wie het gaat. Niels zou Rosanna hebben belazerd en Mies nagelt hem publiekelijk aan de schandpaal.

"Hoe leuk is dit?!"

Michella vertelt hoe een meisje contact met haar opnam, nadat zij intiem contact had gehad met Niels. De twee raakten in gesprek over tattoo's, maar al snel sloeg het over in geflirt. Uiteindelijk liep het volgens Mies uit op het sturen van naaktfoto's. En dat telt volgens de realityster al als vreemdgaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Niels en Rosanna willen een liefdesbaby

Het meisje stuurde de foto's naar Michella, die ze op haar beurt weer op Instagram in haar story deelde. Geen zorgen, ze bedekte de edele delen. Mies is er 100% zeker van dat het om de Temptation-spierbundel gaat, omdat hij bij de trap poseert die vaak in de foto's van Rosanna te zien is.

De Arnhemse krullenbol voelt zich absoluut niet schuldig over het exposen van Niels. Sterker nog, ze geniet er zelfs van. "Dit is toch een dag in de geschiedenis: dat ik kan onthullen dat jouw man vreemdgaat terwijl jij het niet weet en ik kom het jou vertellen. What the fack hé? Hoe leuk is dit?!" aldus een hysterische Mies.

Rosanna reageert

Rosanna laat op haar beurt in haar Instagramstory weten dat het een tijdje uit is geweest tussen haar en Niels na de opnames van Temptation Island. Ze hadden toen allebei contact met andere mensen. "Ja boeiend, daarna zijn we weer bij elkaar gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox haalt uit naar Temptation-Rosanna en Amanda Balk

Ook vertelt ze dat ze het bijzonder vindt dat Michella zo geobsedeerd is met het liefdesleven van haar en Niels. "Ik vind het een hele eer, ga zo door!", zegt ze sarcastisch.

De hele video van roddelkoningin Michella Kox zie je hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!