Beeld © ANP

André Hazes gaat Monique volgend jaar ten huwelijk vragen

19 december 2018 11:38

André Hazes heeft grootste plannen voor 2019. In Privé vertelt de zanger dat hij volgend jaar zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk zal vragen.

"Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad"

De zanger roept al een tijdje dat hij op zijn knieën wil gaan voor Monqiue, en nu heeft hij de knoop doorgehakt over hét moment. "Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten", vertelt André trots. "2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend. Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: André Hazes gaat voor een nieuwe look

Of ze volgend jaar dan ook meteen in het huwelijksbootje stappen, is nog even de vraag. In 2019 zullen ze pas gaan wedding- plannen. De zanger heeft nu nog geen idee wat hij wil. Het lijkt hem wel wat om op een strand ergens in Europa te trouwen, super romantisch! Maar het kan ook zo maar zijn dat het feestvarken een enorme party geeft in Nederland. "Waar vijftienhonderd man komen."

Hoe het aanzoek eruit gaan zien, weet André ook nog niet precies. Het liefst wil hij het doen in het bijzijn van familie en vrienden. "1+1=2, dus iedereen verwacht dat dit met kerst gaat gebeuren. Dat vind ik dan weer niet leuk, want dan ligt het er misschien te dik bovenop."

Je leest het hele interview met André Hazes in de Privé.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!