Beeld © Instagram Jill de Robles

Schaatser Kjeld Nuis weer vrijgezel

22 december 2018 12:12

Sportman van het jaar Kjeld Nuis (29) is niet meer samen met zijn geliefde Jill de Robles. De twee, die samen zoontje Jax van twee jaar oud hebben, zijn sinds kort uit elkaar zo bevestigen zij apart van elkaar aan RTL Boulevard. Kjeld en Jill waren bijna vijf jaar samen.

"Kjeld woont niet meer bij mij en Jax"

Jill laat aan RTL Boulevard weten: "Kjeld woont niet meer bij mij en Jax, hij heeft onze woning in Emmen inmiddels verlaten." Zowel Jill als Kjeld hebben het moeilijk met de breuk. De tweevoudig Olympisch kampioen van PyeongChang is ontdaan en zegt: "Ik hoopte het nieuws nog even stil te houden."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Kjeld Nuis niet tevreden met speech sportgala

Afgelopen woensdag werd de succesvolle schaatser nog verkozen tot Sportman van het jaar. Het viel toen al op dat Jill hem niet vergezelde tijdens dit bijzondere moment in zijn carrière.

Ondanks de breuk moet Kjeld zich de komende tijd focussen op het schaatsen. Kjeld zei afgelopen woensdag voor de camera van RTL Boulevard: "Kerst breng ik door in een hotel, want de belangrijkste wedstrijd van het seizoen staat voor de deur: het NK Afstanden." Dit toernooi begint op vrijdag 28 december.

Vanavond meer in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kjeld Nuis is de snelste schaatser ooit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!