Beeld © RTL Boulevard

OG3NE viert kerst met vader en nieuwe vriendin

25 december 2018 19:22

2018 was een bewogen jaar voor OG3NE. Na de dood van hun moeder het jaar ervoor, vond hun vader nieuw liefdesgeluk bij de 35 jaar jongere Janine. De ophef rond de relatie was enorm, maar wat blijkt nu: Lisa, Amy en Shelley zitten tijdens de kerstdagen met hun nieuwe stiefmoeder aan het diner.

"Het is moeilijker als heel veel mensen die er niks mee vanaf weten, wel hun mening geven"

OG3NE staat deze kerst maar liefst tien dagen lang met een speciale kerstshow in het Kurhaus in Scheveningen. Op de eerste rang zit Rick en zijn vriendin Janine. De meiden hebben nooit getwijfeld of ze hun vader en nieuwe stiefmoeder moesten uitnodigen. "Ze komt zeker kijken natuurlijk. Papa heeft de hele show gemaakt, dus tuurlijk komt ze kijken", vertelt Shelley.

Voorafgaand aan de show van eerste kerstdag, dineren ze met elkaar als gezinnetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meiden van OG3NE eren moeder op nieuwe kerstsingle

Lisa, Amy en Shelley hebben nog steeds veel verdriet om het missen van hun moeder. “Niet alleen met kerst, maar sowieso hebben we het nog heel moeilijk”, legt Shelley uit. Moeder Isolde overleed vorig jaar juni aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker.

De meiden moeten ook nog erg wennen aan de nieuwe situatie. Amy legt uit: "Je moet daar langzaam een beetje in groeien." Het hielp daarbij ook niet mee dat heel Nederland een mening heeft over de nieuwe relatie van hun vader. "Het is moeilijker als heel veel mensen die er niks mee vanaf weten, wel hun mening geven", aldus Shelley.

Ondanks alle kritiek, vieren ze de kerst toch lekker met hun nieuwe familie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay reageert wéér heftig op vriendin vader OG3NE

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!