Beeld © ANP

Sylvie Meis openhartiger dan ooit over roerig jaar

27 december 2018 10:15

Sylvie Meis is een powervrouw pur sang, maar ook haar gaat het niet altijd voor de wind. Toch kijkt ze positief terug op dit roerige jaar, zo vertelt ze aan Shownieuws. "Ik ben vooral ook trots hoe ik om ben gegaan met tegenslagen.”

"Iedereen denkt altijd dat alles van een leien dakje gaat, maar dat is natuurlijk niet zo"

"Ik was bij de Place To Be Awards in Berlijn, dat ik vorig jaar ook gepresenteerd heb. En vorig jaar presenteerde ik het, wetende dat ik het Let’s Dance niet meer had, maar dat wist nog niemand." De blondine presenteerde zeven jaar lang het populaire Duitse programmasamen met co-presentator Daniel Hartwich.

"Wetende dat ik niet meer verloofd was, maar dat wist nog niemand. Ik huil. Maar ziet de buitenwereld dat? Nee. Never. Iedereen denkt altijd dat alles van een leien dakje gaat, maar dat is natuurlijk niet zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis trekt zich niets aan van kritiek op 'perfecte leventje'

De 40-jarige presentatrice heeft inmiddels weer allerlei schnabbels op de planning staan en opnieuw liefdesgeluk gevonden bij Bart, die ze leerde kennen op de set van de film Misfit. Sylvie laat haar social media-volgers meegenieten van haar leven, al deelt ze niet álles. Veel wil ze dan ook niet kwijt over haar nieuwe liefde en ze baalt er ook van dat alles onder een vergrootglas wordt gelegd. "Wie wil daar nou in zitten, elke keer maar met die hele heisa er omheen? Zó irritant."

Uiteindelijk draait ze bij en vertelt ze iets meer over haar liefdesleven. "Ik ben inmiddels veertig, ik heb een scheiding achter de rug, ik heb een verloving achter de rug. Ik ben nog net geen Elizabeth Taylor", maar spijt heeft ze niet, ondanks haar tegenslagen in de liefde.

"Naïef van mij maar ik geloof nog steeds in de liefde! Ik geloof nog steeds in iemand beter leren kennen. En ik ben héél gelukkig nu. Als ik van iemand houd, ga ik all the way. Is dat een garantie voor de eeuwigheid? Nee. Dat weten we uit mijn verleden. Daar moet ik ook eerlijk in zijn. Maar, het is wel leuk ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis is compleet in shock

Sylvie is niet alleen openhartig over haar nieuwe liefde, want wanneer er wordt gevraagd over haar twee voormalig bff’s, Sabia Boulahrouz en Touriya Haoud, die Sylvie ervan betichtten gelogen te hebben over haar borstkanker, heeft ze ook het een en ander te zeggen. "Daar wil ik het écht helemaal niet over hebben. Ten eerste omdat ik die twee mensen geen aandacht wil geven. Helemaal niet." 

Ze laat mensen in Nederland en Duitsland dan ook het liefst speculeren over de geruchten. "Ik denk dat er twee feiten zijn: Je hebt mensen zonder een carrière en je hebt mensen met een carrière. En I rest my case."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!