Beeld © ANP

Marieke Elsinga onzeker over uiterlijk

27 december 2018 13:01

Marieke Elsinga ging onlangs uit de kleren voor JFK, een actie waar ze zelf eigenlijk versteld van stond. "Ik zit niet in het hokje lekker wijf", liet ze destijds weten. In een nieuw interview met &C laat de knapperd nu weten soms onzeker te zijn over haar uiterlijk.

"Ik vind het ook absurd zonde van mijn tijd hoor, dat onzeker zijn"

"Ik wil altijd al slanker zijn dan ik ben, ook voor tv. Ook al sport ik drie keer per week, ik eet ook altijd mijn koekje bij de thee. Dus het blijft een gevecht", vertelt ze aan Chantal Janzen. 

"In de televisiewereld ziet iedereen er altijd goed uit. Daarom hou ik niet zo van showbizzfeestjes, want dan moet ik de hele avond mijn buik inhouden in een moeilijke jurk. Als ik er eenmaal ben, heb ik het wel naar mijn zin. Maar ik voel me toch altijd een beetje ongemakkelijk tussen al die types die zich nooit ongemakkelijk lijken te voelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga: 'Ik vind het wel jammer dat ik vrijgezel ben'

Desondanks laat ze weten 'het absurd zonde' te vinden van haar tijd, dat onzeker zijn. "Aan de andere kant denk ik: 'ik ben een gemiddelde Nederlander dat is ook weleens bevrijdend om naar te kijken.' Laatst liet ik op tv zien dat ik een opgeblazen buik had. Heeft iedereen last van, maar dat laat nou nooit eens iemand zien. 'Daarom hou ik van je, Marieke', zei Beau toen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!