Beeld © Getty Images

Hoogzwangere Jessica Simpson tot tranen toe geroerd door zoontje

27 december 2018 14:53

De hoogzwangere Jessica Simpson is tot tranen toe geroerd door haar 5-jarige zoon, Ace Knute. De reden waarom, zal je waarschijnlijk niet verwachten.

"Het brak mijn hart, maar we hebben het toch gedaan"

Tijdens Kerstmis kregen Ace en zijn oudere zus Maxwell (6) twee Shih Tzu puppy’s cadeau. Volgers van Jessica hadden echter geen oog voor de pluizenbolletjes, maar wel voor het nieuwe kapsel van haar zoon.

De lange blonde lokken van de kleuter zijn namelijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Op Instagram heeft de zangeres laten weten dat zij niet degene was, die het haar van haar zoon wilde afknippen, en daar is ze behoorlijk overstuur over. "Het brak mijn hart, maar we hebben het toch gedaan. Hij wilde zo graag kort haar hebben." En wat staat ’t hem goed en wat is-ie knap!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson grapt over oude blunder

Simpson is op dit moment zwanger haar derde kind. Half september kondigde ze aan dat ze nog een dochter zal verwelkomen. "Dit kleine meisje zal van ons een gezin van vijf maken. We kunnen ons geluk niet op", schreef de 38-jarige op Instagram naast een foto van Maxwell en Ace die met roze ballonnen speelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!