Beeld © ANP

Jandino zet zijn moeder in het zonnetje

27 december 2018 15:07

Jandino viert oud en nieuw in zijn geboorteland Curaçao samen met zijn kids, vrouw en de rest van de familie. Via een Instagram post laat de alleskunner weten dat deze trip vooral heel bijzonder is voor hem en zijn moeder.

''Want door die ene ticket die ze ooit heeft gekocht voor ons, zijn wij nu in de gelegenheid om tickets te kopen voor haar''

Zijn moeder vliegt voor het eerst in haar leven Business Class, en daar zit een heel mooi verhaal achter. Na heel hard werken en lang sparen kocht zijn moeder namelijk in 1991 twee tickets naar Nederland. Eentje voor haarzelf en één voor Jandino's jongere broertje Kenneth. Ze ging aan het werk in Nederland om zo geld bij elkaar te sparen om zo ook Jandino en zijn zusje June naar ons kikkerlandje te halen. ''We spoelen heel wat jaartjes verder naar vandaag 27 december 2018. Vandaag vliegt mijn moeder voor het eerst in haar leven business class. Dat vinden wij heeeeeeel bijzonder. Want door die ene ticket die ze ooit heeft gekocht voor ons, zijn wij nu in gelegenheid om tickets te kopen voor haar'', aldus Jandino. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jandino verklapt aan welk nieuw typetje hij werkt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!