Beeld © ANP

Abbey Hoes met de billen bloot

27 december 2018 15:11

Abbey Hoes schittert, geheel in Studio 54-stijl, op de nieuwe cover van mannenblad JFK. En de sexy foto's worden zeer gewaardeerd door haar fans.

"Ik moet op dit moment niet dénken aan een relatie"

Via Instagram showt de actrice een aantal pikante foto's. Op één daarvan pronkt Hoes met haar welgevormde bilpartij, terwijl ze op het andere glamoureuze plaatje heel zwoel de camera in kijkt. Aan (mannelijke) aandacht ontbreekt ’t haar niets. In de reacties kan Hoes rekenen op heel wat positieve reacties op de plaatjes. "Knappe vrouw ben je toch", "prachtig, wat een mooie vrouw ben je toch ook" en "mooie foto Abbey je bent echt knap", klinkt het.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Abbey Hoes in tranen na opmerking Veronica Inside

Naast de foto's heeft de knapperd ook nog een openhartig interview gegeven waarin ze zegt dat ze totaal niet op een nieuwe verkering zit te wachten. "Ik moet op dit moment niet dénken aan een relatie. Vooral omdat ik er helemaal klaar mee ben om mezelf te moeten aanpassen aan iemand anders. Ik wil geen compromissen sluiten en volledig mezelf kunnen zijn", vertelt Abbey in de nieuwe JFK.

"Misschien ben ik te ouderwets voor deze generatie. Iedereen wil zestien blijven tot zijn veertigste en zomaar een beetje rondneuzen. Mijn ideaalbeeld, je zielsverwant ontmoeten en voor altijd samenblijven, is volledig door de plee gegaan. Ik praat wel met mannen, maar een relatie? Nee, echt niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!