André van der Toorn nog altijd niet uit de gevarenzone

28 december 2018 07:53

André van der Toorn is inmiddels een jaar kankervrij, maar nog altijd is hij niet uit de gevarenzone. Nog steeds wordt de SBS-presentator iedere drie maanden gecontroleerd en wacht elke keer weer het slopende wachten op de uitslag.

"Die controle, van het bloed prikken, het scannen en tot de uitslag wachten, dat gun je helemaal niemand. Dat is zó erg", vertelt André in De Telegraaf. "Dat blijft zó verschrikkelijk spannend. En dat is het komende jaar nog iedere drie maanden zo, en dan drie jaar lang twee keer per jaar. Pas dan is het, als het goed gaat, klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

André van der Toorn klimt uit diep dal

De 56-jarige Wegmisbruikers-presentator voelt zich inmiddels wel stukken beter. "Ik kijk niet te ver vooruit in het leven en doe alles stap voor stap. Ik voel me energiek en goed en ben lekker aan het werk", aldus André. "Ik presenteer nu alleen Wegmisbruikers. Ik vond het bijzonder van mijn werkgever SBS6 dat ik programma’s mocht blijven presenteren met een kale kop. Dat moet je toch maar durven als zender. Gelukkig heb ik weer haar."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!