Beeld © ANP

Heeft Douwe Bob opnieuw liefdesgeluk gevonden?

28 december 2018 14:35

Douwe Bob heeft z’n biezen gepakt en het druilerige Nederlandse weer verruild voor het warme India. Op Instagram zien we de zanger in z’n up, breed grijnzend, in het vliegtuig zitten, maar hij blijkt toch in goed gezelschap te verkeren. Een mysterieuze blondine vliegt namelijk met hem mee.

De vrouw luistert naar de naam Anouk, althans, volgens haar Instagram. Wie een blik werpt op haar feed, ziet de 26-jarige zanger veelal voorbijkomen. En de foto’s, die gaan gepaard met liefdevolle bijschriften. Ook had Douwe zeker geen lonely Christmas; op foto’s was te zien hoe hij met een groot gezelschap, waaronder Anouk, aan het kerstdiner zat. Douwe Bob heeft inmiddels alle kiekjes weer offline gehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob heeft spiegel voorgehouden gekregen

Gewoon een goede vriendin, of een nieuwe lover? Douwe heeft vooralsnog niet gereageerd op de speculaties.

Begin dit jaar was Douwe Bob tot over zijn oren verliefd, maar werd toentertijd door zijn vriendin verlaten. Hier was hij naar eigen zeggen kapot van. Zijn verdriet zette hij om in muziek en het album The Shape I’m In werd geboren. "Heb ik huilend achter de piano geschreven. Het was de eerste keer dat ik de tranen zo op het schrijfblok heb zien vallen. Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend toen", aldus de verdrietige zanger destijds aan het AD. 

View this post on Instagram

India!! #🤗

A post shared by 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!