Beeld © ANP

Huis Beckhams extra streng beveiligd na inbraken

31 december 2018 04:29

De Beckhams nemen geen enkel risico meer wat betreft hun veiligheid en hebben hun landhuis in Cotswolds tot in de puntjes toe voorzien van de laatste snufjes op het gebied van security. Na twee eerdere inbraken dit jaar zou hun huis momenteel omschreven kunnen worden als 'Fort Knox', meldt The Mirror.

De familie brengt vaak hun weekenden en vakanties door in het buitenhuis, dat negen slaapkamers telt. David en Victoria willen er zeker van zijn dat zij, en hun gasten, in alle rust en veiligheid van het huis en de omgeving kunnen genieten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe vriendin voor Brooklyn Beckham

Zo is er geavanceerd prikkeldraad rondom het terrein gespannen en moet een waakhond, de Duitse herder Logan, eventuele inbrekers op afstand houden. Ook zijn er lichtsensoren geïnstalleerd en heeft een team van beveiligingsadviseurs hen geadviseerd wat te doen om inbraak te voorkomen.

In oktober probeerden gemaskerde overvallers het huis binnen te komen, maar zij werden gesnapt door de beveiliging en oplettende buren. In november was het weer raak. Beide keren waren de Beckhams niet aanwezig in de villa, maar zat de schrik er evengoed bij hen in om drastische maatregelen te nemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!