Beeld © Instagram @sylviemeis / Michael Goldenbaum

Sylvie Meis stralend het nieuwe jaar in

31 december 2018 15:54

Sylvie Meis brengt de jaarwisseling door in het zonovergoten Miami, mét haar liefje Bart Willemsen. En met haar kersverse vlam aan haar zijde houdt niets de blondine meer tegen, 2019 wordt een topjaar voor La Meis!

"Stepping into 2019 like"

Sylvie kan niet wachten totdat de klok twaalf uur slaat. Ze is dan ook al helemaal klaar voor het nieuwe jaar showt ze op Instagram. Gehuld in een prachtig wit ensemble luidt de blondine het nieuwe jaar alvast in samen met haar volgers. "Stepping into 2019 like..", plaats ze bij het feestelijke kiekje.

Hoewel de ex van Rafael straalt als nooit tevoren, was dat afgelopen jaar wel even anders. Want wat was 2018 een roerig jaar voor Sylvie, compleet met de nodige ups en downs... Een kleine greep uit haar leven; de blondine werd zonder pardon aan de kant gezet als presentatrice van het Duitse programma Let's Dance, wat ze al zeven jaar lang voor rekening namen samen met co-presentator Daniel Hartwich. En als klap op de vuurpijl liep haar relatie op de klippen.

 "Wetende dat ik niet meer verloofd was, maar dat wist nog niemand. Ik huil. Maar ziet de buitenwereld dat? Nee. Never. Iedereen denkt altijd dat alles van een leien dakje gaat, maar dat is natuurlijk niet zo", deed de presentatrice afgelopen week een boekje open over de breuk bij Shownieuws.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sylvie Meis viert zonnige vakantie met haar nieuwe lief

Inmiddels lacht het leven de 40-jarige weer toe en ook op liefdesgebied heeft ze opnieuw geluk gevonden bij Bart, die ze leerde kennen op de set van haar film Misfit. "Ik ben héél gelukkig nu", vertelde ze afgelopen week tijdens het interview. "Als ik van iemand houd, ga ik all the way. Is dat een garantie voor de eeuwigheid? Nee. Dat weten we uit mijn verleden. Daar moet ik ook eerlijk in zijn. Maar, het is wel leuk ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sylvie Meis openhartiger dan ooit over roerig jaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!