Beeld © ANP

Relatie Gert Verhulst sterker door affaire met Josje

2 januari 2019 11:55

De relatie van Gert Verhulst en zijn Ellen Callebout is na jaren van affaires en breuken eindelijk in rustiger vaarwater beland. In het Vlaamse weekblad Humo blikt Ellen terug op de onstuimige jaren: “Misschien hadden we die breuk ook wel nodig.”

“Het vertrouwen tussen ons is nooit geschonden”

De relatiegeschiedenis van Studio 100-topman Gert Verhulst doet bijna denken aan het plot van een soapserie. Zo bedroog hij zijn liefje meerdere malen met Josje Huisman en liet hij Ellen meer dan eens in de steek om in te trekken bij het voormalig K3’tje. 

Maar ondanks alle hoogte-, maar vooral dieptepunten bleek de relatie tussen de entertainmentgigant en zijn vriendin onbreekbaar. Het is dan ook geen verrassing dat de twee uiteindelijk hun weg terug vinden naar elkaar. En het koppel is sterker dan ooit tevoren. “Het vertrouwen tussen ons is nooit geschonden”, vertelt Ellen openlijk in het Belgische blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst laat aan zich sleutelen

Daarbij komt dat Gert nog altijd enorm veel spijt heeft van zijn misstap. Of zoals hij het zelf noemt: “de grootse fout van mijn leven.” 

Toch heeft hun relatie wel het nodige tijdbestek nodig om aan te sterken, al neemt ze het haar vent niet kwalijk. “Je kunt je gevoelens niet tegenhouden”, beschrijft ze begripvol. “Gert was daar eerlijk en open over en ik heb hem gezegd: volg je gevoel.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Josje Huisman bevallen van een kerstkindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!