Beeld © Getty Images

Wauw! Victoria Koblenko viel 20 kilo af in een half jaar

02 januari 2019 13:20

Menig mens zou een moord doen voor het lichaam van de 38-jarige Victoria Koblenko, maar wie denkt dat haar killer body zomaar is komen aanwaaien heeft het mis. In de nieuwste editie van Grazia vertelt ze over haar strakke regime: "In zes maanden tijd twintig kilo afvallen is niet niks."

"Ik heb niks te klagen"

Terwijl de één vandaag vol goede moed is begonnen aan zijn goede voornemen minder te snoepen, is dat voor de actrice inmiddels al twee jaar de realiteit. Na de geboorte van zoontje haar Kiy wil ze zo snel mogelijk twintig kilo afvallen voor een nieuwe filmrol.

Omdat ze snel resultaat wil boeken grijpt ze alle hulpmiddelen met beide handen aan, en met succes! "Dat was best hard werken. Maar die tijd is voorbij, de winst is geboekt.", vertelt ze uitgelaten aan het blad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko rekent af met al haar haters

Ongeveer een jaar geleden pakt ze het 'gewone' leven weer op en merkt al snel dat de sportschool niet echt haar ding is. Daarom heeft ze nu haar eigen manier gevonden om lekker actief te blijven. "Ik heb een elektrische mamafiets, die pak ik steeds vaker in plaats van de auto. En ik ga vaak, als Kiy op bed ligt, nog even een rondje lopen. Soms een uur, soms anderhalf uur. En dan combineer ik dat met een Netflix-serie." Goed bezig!

Ze zit dan ook lekkerder dan ooit in haar (strakke) vel. "Ik heb niks te klagen", spreekt ze over haar lichaam. "Maar daar heb ik ook hard voor gewerkt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko is kritiek op opvoeding helemaal zat

Ook haar voedingspatroon heeft Victoria compleet aangepast. "Ik doe aan intermittent fasting", legt ze uit. "Dat betekent dat je zo lang mogelijk niet eet, maar op gezette momenten juist veel eet. Concreet: acht uur per dag mag ik wel eten, de andere zestien uur niet. Het voordeel hiervan is dat je je lichaam op celniveau rust geeft. En je lichaam daarmee de kans geeft om zichzelf te herstellen."

Het hele interview met Victoria Koblenko vind je vanaf vandaag in Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!