Beeld © ANP

Kim Kötter heeft een fantastisch seksleven

02 januari 2019 13:38

In de laatste editie van Beau Monde doen bekende mama's een boekje open over het moederschap, onder wie Kim Kötter. En als naar haar seksleven wordt gevraagd is de blondine zeer openhartig.

“Een huwelijk doet wonderen hè!"

“Een huwelijk doet wonderen hè!", antwoordt de moeder van twee op de vraag hoe het tussen de lakens zit. Tussen het sprookjeshuwelijk van haar en Jaap en de komst van hun tweede wondertje door zitten de twee continue op een roze wolk. Maar ook daarvoor konden de twee al niet van elkaar afblijven. "Ons seksleven tijdens de zwangerschap was een feestje", verklapt ze dan ook zonder enige vorm van gëne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter is kritiek op haar uiterlijk zat

Toch moest ze na de komst van haar kindje niet denken aan een wild avontuurtje met haar vent. "Jaap ook niet trouwens", doet ze een boekje open. "Na de bevalling moest ik het bad uit, op de bank liggen; de placenta kwam maar niet. Jaap keek me aan: ‘Hé Kim’, en op dát moment kwam die eruit! Dat vond hij het allerergste van de hele bevalling. Dus daarna was hij wel even genezen"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter presenteert show Miss Nederland

Afgelopen april beviel de voormalig Miss "na een vliegensvlugge bevalling heerlijk thuis in bad" van haar zoontje Youp. Samen met lief Jaap Reesema heeft ze al kleine vent, Muck. 

Ook Zarayda Groenhart en Mirella van Markus praten in de nieuwe Beau Monde over het moeder zijn. Nu in de schappen!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!