Beeld © Instagram @lena.nhds

EOTB-Lena heeft alwéér haar hart verloren (maar nu echt)

03 januari 2019 13:39

Hoewel we vorige week nog verkondigde dat Lena, bekend door haar getwerk in Ex on the Beach: Double Dutch, wel érg close was met rapper Chivv. Lijk het er nu op dat ze een andere vent aan de haak heeft geslagen. Oeh la la!

"Maak kennis met mijn lover en maatje"

Lena ruilt de heren in als warme broodjes. Zo liet ze zich in het zonnige Curaçao nogmaals verleiden door haar ex, bad boy Brody. En daarnaast bleek ze ook nog eens gevoelens te hebben voor ex-liefje en trouble maker Mezdi. En als klap op de vuurpijl deelde ze na haar EOTB-avontuur óók nog het bed met rapper Chivv.

Nu lijkt ze dan toch echt haar grote liefde te hebben gevonden. Althans... daar leek het even op. Afgelopen week plaatste de 19-jarige studente namelijk een foto van zichzelf met Christopher Ivander Soares, haar "lover en maatje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTBDD- Lena laat aan zichzelf sleutelen

"Eindelijk iemand gevonden die mij mijn hele leven lang kan irriteren", grapt ze bij het plaatje. "Nee, maar even serieus. Instagram, maak kennis met mijn lover en maatje. Ik hoop dat jullie onze privacy kunnen respecteren en alle vervelende vragen achterwege kunnen laten." 

Inmiddels is het betreffende plaatje alweer van haar Instagram gehaald, maar de foto dwaalt nog op Instagram rond. Opmerkelijk!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende duikt op in Ex on the Beach: Double Dutch

Ook op Instagram Stories maakte Lena haar prille naar buiten door foto's te delen van een romantische date night.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!