Beeld © Instagram @familieposcollection

ZIEN: Wilde poema jaagt de Posjes hun huis uit

03 januari 2019 16:05

Heel Chili staat op zijn kop, want er is een wilde poema in de achtertuin van de familie Pos gevonden. Stephan en Ilona Pos laten aan RTL Boulevard weten wat er precies aan de hand is. Het hele terrein rondom hun huis is zelfs afgezet!

"We dachten dat het een grap was"

Tegen RTL Boulevard zegt de familie: "We dachten dat het een grap was. En vanochtend werden we wakker in een afgesloten straat met allerlei ploegen voor de deur." Al snel zagen ze dat het toch vrij serieus was!

"Gisteravond kwam er een berichtje in de buurtapp dat het beter was om voor de zekerheid alle dieren binnen te houden en alle ramen en deuren gesloten te houden, maar wij dachten: 'tuurlijk'", grappen ze. "Maar er zit er dus echt één pal voor de deur!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Posjes breken de regels bij het Gouden Televizier-Ring Gala

Stephan en Ilona doen ook nog verslag van de gebeurtenis via Facebook. "Zoals je ziet is de hele straat afgezet", zegt Stephan gelijk. Hij vervolgt: "De special forces van Chili zijn hier naartoe gekomen, voor het geval dat er ingegrepen moet worden." De twee hadden geen idee dat er überhaupt poema's in de buurt van hun huis wonen. Tot nu!

Hoe het kan dat de poema nu opeens in een hoge boom achter hun huis zit is nog maar de vraag. Er gaan volgens Stephan twee verhalen rond. Het kan zijn dat de poema dorst had en dus op zoek is naar water, maar het kan ook zo zijn dat dit een jonge verdwaalde poema is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Posjes keren terug naar La Sirena

Spannend is het in ieder geval wel! Je kunt zelfs meekijken via een livestream op YouTube. Die check je hieronder.

UPDATE: De poema is inmiddels uit de boom.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!