Jandino heeft spijt van de Lama's

4 januari 2019 15:33

Jandino Asporaat heeft er spijt van dat hij in mei 2007 ja zei tegen de Lama’s. Dat vertelt de komiek, die momenteel in de bioscopen een grote hit heeft Bon Bini Holland 2, in een openhartige podcast van FunX-dj Fernando Halman.

“Ik deed het alleen maar omdat hij het zei en voor de money"

“Ik had toen net een prijs gewonnen met Cameretten en mijn toenmalige manager zei: dat moet je doen”, vertelt hij nu. “Ik deed het alleen maar omdat hij het zei en voor de money. Maar ik was geen match. Ik was er helemaal nog niet klaar voor; voor improvisatie moet je je lekker jezelf voelen. Ik deed het alleen maar om andere mensen te pleasen.” De komiek was uiteindelijk maar in één aflevering te zien in het populaire programma.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoontje Bridget Maasland interviewt Jandino Asporaat

Jandino vertelt daarna steeds meer zijn eigen koers te zijn gaan varen. “Dit hoort zo niet, is iets dat ik al mijn hele leven hoor. Maar gebruik vooral je eigen creativiteit: dit is wat wij doen, zo zijn wij en zo ga ik het neerzetten.” Ook voor Bon Bini Holland 2 heeft de komiek naar eigen zeggen alle regels overboord gegooid. “Falen kan altijd, maar waarom ga ik daarop focussen? Ik zit niet met de verwachtingen van andere mensen, eigenlijk nooit. Ik ben niet bezig met wat andere mensen doen."

Bon Bini Holland 2 trok tot nu toe bijna een half miljoen bezoekers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!