Wendy van Dijk met Erland Galjaard bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2017. Beeld © ANP Kippa

Huwelijksproblemen Wendy van Dijk en Erland Galjaard

08 januari 2019 08:03

Het huwelijk van tv-presentatrice Wendy van Dijk en oud-RTL-baas Erland Galjaard verkeert in zwaar weer, zo schrijft De Telegraaf. Erland zou hun woning in Nigtevecht hebben verlaten voor zijn studio in Amsterdam.

"We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig"

In een gezamenlijke verklaring aan de krant bevestigen de twee dat er problemen zijn: "Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen.", valt er te lezen 

"Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons - maar vooral onze kinderen - in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk pleit voor meer liefde

De voormalig tortelduifjes hebben de afgelopen periode nog samen vakantie gevierd op Curaçao. "Die vakantie geeft aan dat we goed met elkaar omgaan. We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig", aldus Erland.

Aan RTL Boulevard laat het management, en tevens broer, van Wendy weten dat het huwelijk net zoals ieder ander ups en downs heeft. Ze willen dan ook benadrukken dat er absoluut geen ander in het spel is en hopen dat het weer goed komt. Het zijn nu eenmaal roerige tijden, ook qua werk.

Wendy en Erland zijn sinds 2007 samen en hebben een dochtertje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!