Beeld © ANP

Zien we Viola Holt in het nieuwe seizoen Expeditie Robinson?

08 januari 2019 10:09

De 69-jarige Viola Holt is al eventjes niet meer te zien op de buis, maar dat betekent niet dat ze nooit meer gevraagd wordt om op te treden in een programma. Ze is zelfs benaderd voor het populaire Expeditie Robinson.

"Ik word nog genoeg gevraagd, maar ik vind het prettiger om nee te zeggen"

"Ik kreeg een heel lief appje waarin ik werd gevraagd of ik belangstelling had. Ja, daar was ik wel door verrast", vertelt de presentatrice aan het AD. "Ik zie het programma nauwelijks, maar ik weet dat het wel zo zwaar is als Bobo’s in the Bush waar ik destijds aan meedeed. Dat was enig hoor, daar in Brazilië en Argentinië, een fantastisch avontuur dat ik iedereen kan aanraden, maar ik word dit jaar zeventig." Wat jammer nou. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers gaat Expeditie Robinson definitief niet presenteren

Survivalprogramma’s zijn Viola niet vreemd. In 2005 was ze te zien in de serie Bobo’s in the Bush, waarin ze Patty Brard verving die er op het laatste moment vanaf zag. "En om nou weer met die gekkigheid mee te doen, nee. Man en hond zijn het eens met me", zegt ze. "Ik ben überhaupt niet van plan terug te keren op televisie. Ik word nog genoeg gevraagd, maar ik vind het prettiger om nee te zeggen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!