Beeld © Getty Images

OMG: Beyoncé gespot in supermarkt

08 januari 2019 10:56

Hoewel Beyoncé geld heeft als water, raakt de zangeres ook Crazy in Love door koopjes. Bey werd dit weekend namelijk in Los Angeles op de gevoelige plaat vastgelegd in budgetwinkel Target. En heel het internet is in rep en roer!

"Ik wil naar de winkel toe racen door de stromende regen om een glimp van haar op te vangen"

Shoppers kunnen hun ogen niet geloven als ze de ster zien snuffelen tussen alle koopjes. "Stel je voor dat je Beyoncé tegenkomt in Target, ik zou niet weten wat te doen", en "dus Beyoncé loopt nu rond in onze Target en ik wil naar de winkel toe racen door de stromende regen om een glimp van haar op te vangen", klinkt het op social media.

De beelden gingen in een rap tempo het internet over. Ook Chrissy Teigen, die een keukengerei-lijn heeft met de keten, reageerde op de beelden. "Beyoncé je bent zo’n gekkie, ik kan je mijn nieuwe messenset ook gewoon opsturen", grapt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé op d'r hoede na podium-incident

Beyoncé flaneerde geheel in stijl door de supermarkt in een perzik-kleurige jumpsuit, een Cateye zonnebril en aan haar voeten een paar stevige killer heels, terwijl haar assistent de winkelkar achter haar aan duwde. Bekijk de beelden hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!