Beeld © Instagram @michaelvanderplas

Michael van der Plas en Naomi tóch in Temptation Island VIPS?

08 januari 2019 16:30

Fans van het spraakmakende Temptation Island VIPS hopen op een tweede seizoen boordevol drank, hitsige vrijgezellen en de nodige drama. Grote kans dat Michael van der Plas ook een opwachting zal maken, zo blijkt uit een nieuw interview met Diana Gabriels. Al denkt zijn vriendin Naomi daar anders over.

"Ik weet hoe ik ben en ik kan dingen heel goed relativeren..."

Michael laat weten dat-ie de verleiding wel wil aangaan, maar het is Naomi die het niet zo ziet zitten. "Ik weet hoe ik ben en ik kan dingen heel goed relativeren… zodra hij binnen 24 uur weer naast mij zit. Maar als je iemand twee weken lang niet ziet…"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Fajah Lourens als verleidster in Temptation Island VIPS'

Toch is de blondine er heilig van overtuigd dat haar lief geen scheve schaats zal rijden. "Maar de beelden die ze laten zien, kunnen wel veroorzaken dat je elkaar toch minder gaat vertrouwen op het moment dat je weer thuis bent en dat is waar ik problemen mee heb. Het leven daarna."

Naomi laat weten dat Michael ook veel boekingen buiten de deur heeft en er genoeg vrouwen zijn die haar jaloers proberen te maken. "In het begin bij hem was ik echt heel makkelijk. Maar voor het eerst in mijn leven weet ik hoe het is om jaloers te zijn", aldus Naomi.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Pommeline ernstig ziek

"Het staat nog in de kinderschoenen, maar als je 2018 hebt overleefd, overleef je ook Temptation Island VIPS", besluit Michael lachend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!