John Legend wenst R. Kelly zelfde lot Harvey Weinstein

09 januari 2019 05:03

Als het aan John Legend ligt, moet R. Kelly hetzelfde lot ondergaan als Harvey Weinstein. Dat zegt de zanger op Twitter, waar hij ingaat op een vraag van een volger die een foto van hem met de gevallen Hollywoodproducent postte. "Ik kan me niet herinneren dat je op deze man ooit publiekelijk afgaf. Kun je dit even uitleggen???", aldus de volger.

"Haal er geen oude foto van mij met iemand anders bij"

"Ik heb een foto genomen met Harvey, met wie ik meerdere malen heb samengewerkt voordat zijn misbruik aan het licht kwam. Toen dat eenmaal gebeurde, zijn zijn bedrijf en loopbaan geruïneerd en zoiets zou R. Kelly ook moeten overkomen," aldus John, van wie een kiekje met zijn vrouw Chrissy en Weinstein in 2016 werd gemaakt bij het Sundance Film Festival.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje John Legend lijkt steeds meer op zijn knappe papa

De zanger zit niet op verdere bemoeienis te wachten van volgers die denken dat R. Kelly onschuldig is. "Als jullie R willen bijstaan en alle verhalen van de misbruikte vrouwen zo teniet willen doen, zeg dat dan eerlijk. Maar haal er geen oude foto van mij met iemand anders bij."

De zanger was een van de weinige artiesten die zijn mening gaf in de documentaire Surviving R. Kelly en werd daarvoor alom geprezen op sociale media. "Ik hoef geen schouderklopje te hebben. Ik geloof deze vrouwen en het interesseert me geen f*ck dat ik een kindermisbruiker niet heb willen beschermen. Het was een makkelijke beslissing om hieraan mee te werken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!