Beeld © ANP

Erland Galjaard slaapt weer thuis bij Wendy

10 januari 2019 11:45

De huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard houdt de gemoederen flink bezig. Toch lijkt het erop dat de twee nader tot elkaar komen. Erland is weer terug in Nigtevecht bij Wendy.

"Morning"

Het stel liet eerder deze week weten dat ze tijdelijk uit elkaar wonen. Erland logeert, gezien de situatie, af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam. Wendy blijft met hun achtjarige dochtertje Lizzy in de villa in Nigtevecht wonen.

Nu plaatst Erland een foto op Instagram waaruit blijkt dat hij Amsterdam toch weer heeft verruild voor Nigtevecht. In de vroege morgen deelde hij een kiekje van een schitterend uitzicht met de tekst 'morning'. Alles wijst erop dat hij hier net is wakker geworden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk: 'Het gaat goed met me'

Deze week werd duidelijk dat er kleine scheurtjes in het huwelijk van Wendy en Erland zijn ontstaan. In een statement bevestigden zij dit. "Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!