Beeld © ANP

Michael van der Plas zet feestcafé Torremolinos te koop

10 januari 2019 15:39

Michael van der Plas doet afstand van zijn feestcafé Voom Voom in Torremolinos. Nu hij zich in Scheveningen vestigt met zijn vriendin Naomi zoekt hij voor de bar-disco aan de Costa del Sol een nieuwe eigenaar. Dit schrijft de vlogger en realityster op Instagram.

"Gezelligste en bekendste cafe van de Costa del Sol"

"Ter overname. Het gezelligste en bekendste café van de Costa del Sol", schrijft Michael. Het feestcafé stond in 2016 centraal in de realityserie Samantha en Michael enkeltje Torremolinos, die werd uitgezonden op RTL 5. Hierin was te zien hoe Michael met zijn toenmalige vrouw Samantha (Barbie) naar Spanje vertrok om daar een horecazaak te openen. Aan het einde van het seizoen besloot Samantha terug te keren naar Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas en Naomi tóch in Temptation Island VIPS?

Michael hield de zaak aan, maar na de scheiding in 2017 en de zelfmoordpogingen van Samantha, komt hij terug naar Nederland om voor de kinderen te zorgen. Hij gaat met zijn vriendin Naomi en zijn twee kinderen in Scheveningen wonen.

Naomi schreef onlangs op Instagram: "Wij hebben een huisje en zijn er druk in bezig maar word met het uur verliefder op ons huis. Na veertien maanden lang samen uit onze koffer te hebben geleefd komt dan eindelijk de rust weer terug in ons leven en kunnen we vanaf nu weer verder gaan bouwen aan onze toekomst."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!