Whoopi Goldberg organiseert huwelijk voor hondje

11 januari 2019 02:19

Dat in Hollywood alles mogelijk is, blijkt wel uit het feit dat de hond van Whoopi Goldberg's dochter Alex op 26 januari aanstaande gaat trouwen met een ander hondje in New York. Dat laat de actrice weten via Instagram, waar ze de uitnodiging van de plechtigheid heeft gepost.

De 'bruid en bruidegom' zijn beiden een French Bulldog, genaamd Izzy en Fillmore. Laatstgenoemde is Whoopi's 'kleinhond'. Izzy is een Instagram 'celeb dog' met maar liefst 126.000 volgers. Haar baasje is Rick Hendrix, een voormalig campagnemedewerker van Hillary Clinton. Via haar hebben Whoopi en Rick elkaar ontmoet en is er een vriendschap ontstaan, meldt TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Whoopi: 'Geef seks in ruil voor carrière toe'

Het idee van een hondenhuwelijk ontstond afgelopen kerst, waarna er direct werk van gemaakt werd. Bruid Izzy heeft een stylist die voorheen voor Dior werkte en zal schitteren in een op maat gemaakte 'bruidsjurk'. Voor Filmore wordt er een smoking ingevlogen van een designer uit de Oekraïne. De plechtigheid vindt plaats op een geheime locatie, waarna de receptie bij 'oma' thuis gehouden wordt.

Uiteraard is er ook een fotograaf aanwezig en levert een bekende New Yorkse bakker de taart. Familie, vrienden en enkele andere viervoeters zullen getuige zijn van dit aparte huwelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!