Beeld © ANP

Wendy laat voor het eerst van zich horen na huwelijksproblemen

11 januari 2019 16:42

Wendy van Dijk laat vandaag voor het eerst iets van zich horen op Instagram, sinds ze het nieuws over haar huwelijkscrisis deelde. En dat doet ze op geheel eigen wijze, en met een dikke vette knipoog.

Wendy heeft vandaag samen met goede vriendin Trijntje een fotoshoot in de agenda staan. Maar naast hard werken, is er ook nog tijd voor een beetje lol. Dat bewijst de blondine met een geinige video op social media, en ontspanning is precies wat de presentatrice wel kan gebruiken. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk: 'Het gaat goed met me'

In het filmpje is te zien hoe Wendy de longen uit haar lijf zingt op het nummer I'm Every Woman van Whitney Houston (hoe toepasselijk). Of was het nou toch Trijntje die we hoorde..?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erland Galjaard in gesprek met Talpa

Wendy en Erland lieten eerder deze week weten dat ze tijdelijk uit elkaar wonen. Erland logeert, gezien de situatie, af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam. Wendy blijft met hun achtjarige dochtertje Lizzy in de villa in Nigtevecht wonen. "Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen", lieten ze weten via een statement.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!