Beeld © ANP

Nicolette Kluijver en man knokken voor hun huwelijk

12 januari 2019 18:45

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vechten voor hun huwelijk. Dat laat het management van Nicolette weten aan RTL Boulevard.

"Hun geluk staat nu voorop"

Het huwelijk van Nicolette en Joost verkeert momenteel in zwaar weer. Het management laat weten dat de ziekte van de presentatrice een grote impact heeft gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. In 2017 werd bij Nicolette het voorstadium van longkanker ontdekt. Joost, zelf plastisch chirurg, heeft haar in die periode zo goed mogelijk gesteund.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaan Nicolette Kluijver en haar man uit elkaar?

De presentatrice en haar man doen er nu alles aan om hun relatie te redden. "De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin. Nicolette en haar man vragen rust en ruimte voor henzelf en vooral voor hun kinderen. Hun geluk staat nu voorop."

Instagrampost

Vrijdagavond plaatste Nicolette een bericht op Instagram waaruit op te maken viel dat zij en Joost uit elkaar zouden gaan. "Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan", viel er te lezen op de foto. Daaronder tagde Nicolette haar man Joost en schreef ze, naast een emoticon van een gebroken hartje: "We zullen de beste vriendjes blijven". Toch is van een scheiding geen sprake.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver deelt krachtige foto

Nicolette en Joost werden in 2010 op een feestje aan elkaar gekoppeld door Floortje Dessing. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken. In 2012 werd hun liefdesgeluk bezegeld met een huwelijk. Samen hebben ze drie kinderen: Isabella van zes en de tweeling Ana-Sofia en Jesse van vier.

Op dit moment is Nicolette samen met haar kinderen op vakantie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!