Beeld © ANP

Jessie Jazz Vuijk mag eindelijk zichzelf zijn

13 januari 2019 13:05

Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk zit na het behalen van de winst in het RTL 5-programma Boxing Stars, beter in haar vel dan ooit. Het doet haar dan ook niks wat andere van haar lichaam vinden. "Ik kan mijn rib er toch niet afzagen", doet ze nu een boekje open in Grazia.

"Dat ik nu mezelf mag zijn, maakt mijn werk nog leuker"

De agenda van Jessie Jazz puilt aan alle kanten uit. Toch weet ze altijd een gaatje te vinden om de crème de la crème van de Amsterdamse partyscene af te struinen. En dat doet ze altijd samen met haar power squad, onder wie Robbert Rodenburg, liefje Kaj Gorgels en beste vriendin Anna Nooshin. Diezelfde Anna Nooshin die afgelopen week veelvuldig in de spotlights stond, omdat StukTV-Giel haar "te dun" noemde. Iets waar Jessie Jazz helaas ook alles vanaf weet, zo vertelt ze in het blad. Alleen bij haar was het juist andersom!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kaj Gorgels stapelverliefd op Jessie Jazz

As jong meisje werkte ze in alle grote steden als model, waar ze regelmatig te horen kreeg dat het wel een maatje minder kon. "Zo kreeg ik jaren geleden van een opdrachtgever te horen dat ik dik was omdat ik ergens niet in paste. ‘Ik kan mijn rib er toch niet afzagen’, riep ik. Ik was zestien."

Haar moeder leerde Jessie van zichzelf te houden, en niets aan te trekken van wat de rest denk. "Nu word ik gelukkig niet meer als model voor een merk geboekt, maar gewoon als Jessie. Er is dus niemand meer die mij om taillemaat 63 vraagt. Gelukkig maar, want ik vind het sowieso naar om dat van een jonge vrouw te vragen. Daar kan ik echt boos om worden. Ook omdat ik zo veel modellen om me heen heb gezien die de druk niet aankonden. Dat ik nu mezelf mag zijn, maakt mijn werk nog leuker."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!