Beeld © ANP

Lief! Barry Atsma laat zijn dochtertje nooit meer los

14 januari 2019 13:39

Noortje Herlaar beviel afgelopen zomer van een kerngezond prinsesje: Bobbi. Zo'n kleintje erbij is even wennen, maar de ervaren papa Barry heeft het al helemaal onder de knie!

"Happy Daddy Kangaroo"

"Happy Daddy Kangaroo", noemt de acteur zichzelf vandaag op Instagram. En inderdaad, hij lijkt net op een kangoeroe! Barry heeft namelijk zijn kleine spruit in een draagzak zitten, waardoor het net lijkt alsof hij een buideltje heeft. Zo hoeven ze elkaar geen seconde te missen. Lief!

Vervolgens deelt Barry nog een harverwarmend plaatje waarin beter te zien is dat het meisje haar hand op de borst van papa Barry legt, "Och, dat handje", reageert iemand verliefd bij het zoete kiekje. Een andere volger waarschuwt hem dat hij zoveel mogelijk moet genieten. "Zet de tijd stil want het vliegt voorbij", klinkt het.

 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Barry Atsma deelt onherkenbare foto uit de oude doos

De paar maanden oude Bobbi is voor de 33-jarige Noortje haar eerste kindje. Barry heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. De twee acteurs zijn ruim drie jaar samen. Ze leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!