Beeld © Getty Images

Yolanda Hadid neemt afscheid van al haar fillers en implantaten

15 januari 2019 13:05

Yolanda Hadid schrijft in een uitgebreide Instagram-post dat ze klaar is met alle ingrepen die ze heeft gedaan. Ze neemt voorgoed afscheid van haar borstimplantaten, fillers en botox. Het ex-topmodel roept iedereen op om goed onderzoek te doen voordat je iets in je lichaam laat stoppen.

''Finally back to the original 1964''

De 55-jarige moeder van topmodellen Gigi en Bella Hadid deelde afgelopen nacht een piekant kiekje op Instagram, waarin ze poseert in een kanten lingerieset. Yolanda heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze niet vies is van wat plastische chirurgie. Zo heeft de van origine Nederlandse haar borsten ooit laten vergroten, liet ze zo nu en dan wat botox en fillers spuiten en had ze haarextensions.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanda Hadid houdt familiereünie in Nederland

Yolanda slaat een nieuwe weg in en laat alles verwijderen. ''Ik dacht dat ik al die onzin nodig had om te voldoen aan het perfecte beeld van de samenleving, zodat ik zou worden gezien als een mooie vrouw. Totdat al dat vergif me bijna doodde.’'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanda Hadid is weer single

''Het is aan ons om van de beste versies van onszelf te houden. We moeten onze unieke schoonheid op alle leeftijden vieren, terwijl we door de reis gaan die 'het leven’ heet. Schoonheid heeft geen betekenis zonder je gezondheid ...’’, sluit ze af.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!