Beeld © RTL Boulevard / ANP

Gordon verklaart de oorlog aan Angela de Jong

15 januari 2019 12:04

Gordon heeft opnieuw uitgehaald naar tv-recensente Angela de Jong. De presentator heeft genoeg van alle kritiek op onder andere hem en Wendy van Dijk en laat dat duidelijk merken in een zeer uitgebreid bericht op Facebook.

"Ik veeg als het moet echt de vloer met je aan"

Gordon en Angela liggen al langer met elkaar in de clinch, maar haar nieuwste column voor het AD is de druppel voor de SBS-presentator.

Op Facebook schrijft hij: "Waarschijnlijk schrijf je die 's nachts als je even naar de koelkast loopt om een stuk camembert naar binnen te douwen (nu word ik ook persoonlijk) want zoveel vilein kan alleen maar uit frustratie worden opgeschreven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon en Angela de Jong in de clinch

De oud-zanger laat merken dat hij alle kritiek op hem en andere presentatoren zat is. "Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John 'gaat de oorlog niet winnen' met sterren zoals wij. Die oorlog ben jij alleen gestart."

Dat Gordon er echt he-le-maal klaar mee is schuift hij niet onder stoelen of banken: "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en die van vele andere collega's."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard harkte jarenlang meer binnen dan partner Gordon

Gordons volledige aanval op Angela lees je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon acht kans verzoening Gerard klein

In haar nieuwste column haalt Angela de Jong hard uit naar John de Mol. Zo schrijft ze onder andere dat De Mol 'de oorlog' niet gaat winnen met het binnenhalen van Wendy van Dijk.

Wat bij Gordon vooral extra veel pijn doet, is hoogstwaarschijnlijk het stukje waarin Angela het heeft over John de Mol die zich "richt op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker". Je leest haar column bij het AD.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!