Beeld © ANP

Marieke Elsinga supertrots op Zilveren RadioSter-nominatie

15 januari 2019 18:49

Marieke Elsinga is genomineerd voor de Zilveren RadioSter Vrouw. Dat heeft de AVROTROS, de organisator van het feest vandaag bekend gemaakt. "Ik ben helemaal flabbergasted", zegt het multitalent.

"Ik ben superblij"

Marieke is sinds juni 2018 te horen als vaste radiopresentatrice in de ochtendshow bij Qmusic Nederland, samen met Mattie Valk. "Ik heb net gehoord dat ik genomineerd ben. Ik ben helemaal flabbergasted en er superblij mee", vertelt Marieke aan RTL Boulevard. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga blij met Tom in haar leven

Andere kanshebbers voor de felbegeerde prijs zijn Eva Koreman (BNNVARA, 3FM) en Annemieke Schollaardt (AVROTROS, NPO Radio 2). Bram Krikke (Slam), Wilfred Genee (BNR Nieuwsradio) en Edwin Evers (Radio 538) zijn in de running voor Zilveren RadioSter Man.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga: 'Ik vind het wel jammer dat ik vrijgezel ben'

De afgelopen dagen zijn de vijf favoriete radioprogramma’s, die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing, al verrast met het grote nieuws. De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Club Ondersteboven (SLAM!), Evers Staat Op (Radio 538), Somertijd (Radio 10), The Friday Move (BNR Nieuwsradio) en Vroege Vogels (NPO Radio 1) een plek innemen in de top 5.  

Wie dé radioprijzen van Nederland zullen verzilveren, wordt bekend gemaakt op donderdag 31 januari tijdens Gouden RadioRing Gala. Rob Janssen zal de presentatie op zich nemen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!