Beeld © ANP

Gordon laat DWDD-debat met Angela de Jong afweten

15 januari 2019 18:19

Gordon gaat dinsdagavond toch niet in debat met tv-recensent Angela de Jong van het AD. De DanceSing-presentator zou verbaal met haar de degens kruisen nadat De Jong had beweerd dat Gordon en Wendy van Dijk "sleets" zouden zijn.

"Wij krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen"

Gordon verwijt de tv-recensent van het AD leeftijdsdiscriminatie. "Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen", stelt de bekendheid in zijn betoog.

De Jong spreekt in haar column haar verbazing uit over de aankoop van de twee RTL-sterren. "Waarom richt De Mol zich op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker?", stelt De Jong, die dat onbegrijpelijk vindt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon haalt uit naar Angela de Jong

Gordon reageerde heftig in een reactie op Facebook. "Ik ga die oorlog met jou aan en veeg als het moet echt de vloer met je aan, want je komt aan mijn brood en dat van vele andere collega's. Het klopt namelijk niet dat John de Mol met een zak met geld zwaait. Dat is namelijk niet gebeurd. RTL bood mij meer dan John en ik heb gekozen voor de ideeën en visie op mijn carrière van John", legde Gordon uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon acht kans verzoening Gerard klein

"Weet jij dat er honderdduizenden mensen van 47 (Wendy) en ik (50) op dit moment zonder baan zitten maar nog in de bloei van hun leven zijn? Zoals Wendy en ik zich ook voelen? Dat je dom en naïef meewerkt aan segregatie en leeftijdskwalificatie in de arbeidsmarkt en hiermee dus een grote groep mensen diskwalificeert als zijnde opgebrand?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard harkte jarenlang meer binnen dan partner Gordon

DWDD kondigde een grote verbale confrontatie aan. Maar iets voor zes uur liet Gordon op Facebook weten geen zin te hebben in het debat. "Laat ik nou eens luisteren naar m'n onderbuik", schrijft Gordon. "Geen aandacht meer besteden aan deze vervelende mevrouw dus DWDD afgezegd. Focus op de toekomst, mijn mening is duidelijk!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!