Beeld © Instagram @michellakox

Michella Kox 'ernstig verminkt' door plastisch chirurg

15 januari 2019 20:59

Michella Kox heeft er nooit een geheim van de maakt dat ze Moeder Natuur wel eens een handje heeft geholpen. In een nieuw interview met Grazia laat ze weten dat haar borstverkleining finaal mis ging. "Achteraf gezien had ik naar dat voorgevoel moeten luisteren en naar huis moeten gaan", vertelt ze.

"Binnen een dag was het kleine gaatje een gat, en nog geen drie dagen later lag ik helemaal open"

"Vier, vijf jaar geleden heb ik ze voor het eerst laten vergroten, maar uiteindelijk was ik daar toch niet tevreden over. Ik heb toen gekozen voor een grotere cup, omdat ik dat beter bij mijn lichaam vond passen. Tot dat ik twee jaar geleden flink afviel en er niet zo veel meer overbleef dan siliconen met overtollig vel. Dat deed me in april 2017 besluiten om opnieuw onder het mes te gaan, dit keer om mijn borsten te laten verkleinen en te corrigeren", begint ze haar verhaal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox beschuldigt Niels van bedriegen Rosanna

"Via via kwam ik bij een kliniek terecht, waarvan het prijskaartje oké was en ook hun referenties waren positief." De krullenbol kreeg desondanks een naar onderbuikgevoel bij de kliniek, die te mooi leek om waar te zijn. Toch besloot ze de ingreep door te zetten.  "Toen ik bij de kliniek aankwam, was er geen dokter. Ik vond dat heel raar en raakte in paniek. Diep vanbinnen voelde ik dat er iets niet goed zat. Achteraf gezien had ik naar dat voorgevoel moeten luisteren en naar huis moeten gaan." Kox vertelt dat er vooraf geen intakegesprek plaatsvond en dat ze, voor ze het wist "plat gespoten" werd in de OK. Na de operatie werd ze naar eigen zeggen zonder medicatie naar huis gestuurd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox moest overgeven van de spanning voor boks-duel

"De eerste twee weken moest ik rust houden, wat ik netjes deed. Na die twee weken begon ik me echter steeds slechter te voelen. Ik merkte dat er iets niet goed zat in mijn lijf en liep met rode, gloeiende wangen rond." Toen ze erachter kwam dat er een gaatje vormde in een van haar borsten, waar iets wits uithing, gingen de alarmbellen pas echt rinkelen. Van de dokter kreeg ze te horen dat het onderdeel van genezingsproces was.

"Binnen een dag was het kleine gaatje een gat, en nog geen drie dagen later lag ik helemaal open. Er kwam bloed uit en viezigheid in alle kleuren van de regenboog. Maar mijn arts vond het nog steeds niet nodig om in te grijpen."

"Er kwam bloed uit en viezigheid in alle kleuren van de regenboog"

"Mijn ene borst is dankzij de antibiotica redelijk hersteld, maar mijn andere borst is ernstig verminkt en zal nooit meer worden zoals-ie was. Het heeft heel lang geduurd voordat ik mezelf weer naakt durfde te laten zien aan mijn vriend." Mies overwoog nog juridische stappen te nemen, maar zag daar uiteindelijk toch van af. "Uiteindelijk zou het dan zijn woord tegen het mijne zijn. Bovendien krijg ik mijn mooie borsten daar toch niet mee terug."

Michella wil door haar ervaring te delen anderen waarschuwen voor de consequenties die plastische chirurgie met zich meebrengt. "We willen allemaal dat perfecte plaatje. Ik was ook nooit tevreden over mezelf, maar nu denk ik: het is goed zo."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!