Beeld © Martien Meiland

Ik Vertrek-Martien en Erica zijn weer getrouwd

23 januari 2019 17:45

Het is alweer elf jaar geleden dat Martien en zijn vrouw Erica naar Frankrijk emigreerden om een chambre d'hôtes te beginnen. In de jaren die volgden ging het stel uit elkaar, kwam Martien uit de kast en vond Erica een nieuwe liefde. Nu maakt Martien ineens bekend dat hij weer in het huwelijksbootje is gestapt... Met Erica!

"Weet je, we kunnen gewoon niet zonder elkaar"

Martien vertelt aan RTL Boulevard dat hij afgelopen maandagochtend weer in het huwelijksbootje is gestapt met Erica. "Wij houden van elkaar en we zijn tot het besef gekomen dat we toch nooit meer met een ander zullen trouwen. Weet je, we kunnen gewoon niet zonder elkaar." Volgens Martien was het een hele leuke ochtend. 's Avonds hield het pasgetrouwde stel een feestje dat tevens fungeerde als afscheidsfeestje, ze gaan namelijk weer naar Frankrijk emigreren.

Daarom is het ook zakelijk gezien beter om als getrouwd stel door het leven te gaan. "Mocht daar, ja het is niet te hopen, een van ons komen te overlijden, dan is het juridisch ook wel handiger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien uit Ik Vertrek in onderhandeling reallifesoap

Het stel werd bij het grote publiek bekend door hun deelname aan Ik Vertrek. Ze emigreerden naar Frankrijk om daar een chambres d'hôtes te beginnen. Het werd een enorm succes, maar Erica had veel last van heimwee. Daarom verhuisden ze twee jaar later weer terug naar Nederland. Toen kwam de tweede tegenslag voor het stel: ze gingen uit elkaar. De coming out van Martien was niet de reden voor de scheiding, Erica wist namelijk al lang dat haar man homo is. "We hadden het alleen nooit aan de grote klok gehangen", vertelt Martien deze week aan Weekend.

Martien kreeg nadat hij uit de kast kwam veel aandacht van mannen, maar hij ging nergens op in. Hij had helemaal geen zin in al dat gedoe. "Als je een relatie hebt, dan moet je constant achter iemands kont aanlopen om zijn vuile sokken op te rapen, het dopje op de tandpasta te schroeven en weer seks te hebben."

Erica kreeg wel een nieuwe liefde, maar dat ging een tijdje geleden uit. Volgens Martien kwam dat ook deels door de manier waarop hij en Erica nog met elkaar omgingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scheetjes uit Ik Vertrek selfie-sterren op Bonaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!