Beeld © ANP

Rick Brandsteder is op zoek naar 'ouderwetse' vrouw

23 januari 2019 15:37

Afgelopen oktober liep de relatie stuk tussen Rick Brandsteder en zijn ex-liefje Roosje Kuizenga. "De breuk is jammer en verdrietig, maar uiteindelijk is het beter", zo vertelt de presentator nu tijdens een openhartig interview met het tijdschrift Beau Monde.

"Ik vind humor leuk in een vrouw, en dat ze haar eigen boontjes weet te doppen"

Hoewel de Temptation Island-presentator eerder nog beweerde dat zijn Roosje de ware was, besloten de twee afgelopen oktober toch een punt te zetten achter hun relatie. Waarom de relatie werd beëindigd houden de twee liever voor zichzelf, maar Rick doet wel een boekje open over een eventuele nieuwe liefde. En hij laat er geen gras omheen groeien!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder is weer single

Hij weet namelijk precies wat hij zoekt: "Ik vind humor leuk in een vrouw, en dat ze haar eigen boontjes weet te doppen." Daarnaast is het feestbeest ook op zoek naar iemand die "huiselijk en knus is." 

"Ik ben niet de makkelijkste man en zoek iemand die mij ruimte geeft, maar me op z’n tijd ook aan mijn haren terug kan trekken", zo vertelt hij. "Ik hou ook van het ouderwetse zorgzame... Een moderne vrouw met ouderwetse ‘klanken’ vind ik fantastisch."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!