Beeld © ANP

Slippertje niet het einde voor relatie Marco en Leontine

23 januari 2019 15:43

Marco en Leontine zijn al meer dan twintig jaar zielsgelukkig met elkaar. Een misstap van een van de twee betekent dan ook niet het einde van hun relatie volgens de Dromen Zijn Bedrog-zanger. "Ik denk dat onze relatie dat kan hebben", zo valt de lezen in de nieuwe editie van Party.

"Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks"

De zanger heeft zich in het verleden al meerdere keren uitgesproken over het onderwerp overspel. Zo deed hij tijdens het SBS-programma Saved By The Bell vorige week al een boekje open. "Ik heb weleens iemand gekust terwijl ik dacht: 'Dat had ik beter niet kunnen doen'", vertelde hij eerlijk. 

Toch is zijn relatie hierdoor nooit in gevaar geweest. "Leontine en ik zijn samen sterk genoeg om zoiets te overwinnen", benadrukte hij ook al eens in het maandblad van Linda de Mol. "Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is nog iets anders om dat als gegevens te accepteren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato maakt line-up Vrienden van Amstel Live compleet

Aanstaande mei zijn de tortelduifjes alweer eenentwintig jaar getrouwd, en de twee voelen nog altijd vlinders voor elkaar. Alhoewel het stel soms ook wel onenigheid heeft, al gaat het vaak over kleine dingen. "Het gaat heel vaak over stomme kleine dingetjes, zoals dat Marco de dop niet op de tube doet of te veel boter gebruikt als hij een lekker vleesje bakt", vertelt Leontine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!