Beeld © Ruben May

BzV-koppel Herman en Fleur gaan samenwonen

23 januari 2019 17:24

Boer Herman uit seizoen 2016-2017 gaat samenwonen met zijn grote liefde Fleur. De tortelduifjes verruilen Nederland voor Frankrijk, en gaan in hetzelfde dorp wonen als zijn ouders en zusje.

“We denken eraan om in een van de oude stalletjes een Bed & Breakfast op te zetten. ''

Hij laat aan de redactie van Boer zoekt Vrouw weten: “Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders. Dit leuke huisje stond in het dorp te koop. Het is een boerderij geweest maar er zit geen land meer bij. Wel staan er nog wat schuren omheen” 

Zodra het is opgeknapt, trekt het BZV-stel in. "Als het bewoonbaar is, gaan we dat zeker doen. Dat zal verderop in het jaar zijn.” Tot die tijd blijven de twee tortelduifjes op en neer reizen tussen Nederland en Frankrijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Michelle en Maarten wonen officieel samen

Er worden al grootse plannen gemaakt voor het optrekje. “We denken eraan om in een van de oude stalletjes een Bed & Breakfast op te zetten. Hoe en wat weten we nog niet, maar als Fleur hier komt wonen, dan zal dit haar project worden.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen huwelijksklokken voor BzV-Steffi en Roel

“Zodra de Bed & Breakfast af is, kan Fleur daar mooi wat mee verdienen. Op die manier kunnen we snel sparen om meer te kunnen doen in en rondom het nieuwe huis. Beetje bij beetje, want we willen heel veel, haha!”, aldus Herman die nog steeds bij zijn ouders blijft werken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!