Beeld © Getty Images

Botox hier en daar moet kunnen volgens Sylvie Meis

23 januari 2019 20:11

Sylvie Meis mag dan inmiddels al de 40 aangetikt hebben, nog altijd is er geen enkele rimpel te spotten bij de blondine. In Grazia biecht de presentatrice op dat ze de natuur maar al te graag helpt door hier en daar wat botox in te spuiten. Iets waar ze zelf het kwaad niet van inziet.

"Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?" 

"We worden allemaal ouder, dus als je op die manier net een beetje mooier ouder kunt worden: waarom niet?", reageert Syl eerlijk in het tijdschrift. Zelf ziet ze haar ingreepjes als de normaalste zaak van de wereld. Ze snap dan ook niet dat vrouwen het nodig vinden elkaar hierop te bekritiseren. "Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wauw! Sylvie Meis weet alle ogen op zich te richten

Sylvie bekommert zich niet alleen om haar gezicht, ze doet er ook alles aan om haar lichaam zo fit mogelijk te houden. Volgens de blondine heeft ze dan ook niet het lichaam van een vrouw van 40, maar van een 25-jarige. Zo vertelde ze al eerder in Grazia: "Ik denk dat jullie mijn lichaam intussen wel een beetje kennen: slank maar niet dun, getraind maar niet superdroog of te gespierd, vrouwelijk zonder overdreven curvy te zijn." Een uitspraak die later kon rekenen op veel kritiek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!