Beeld © Universal Studios

Heet nieuws: Schrijfster Fifty Shades komt met nieuw boek

24 januari 2019 20:50

De Britse schrijfster E.L. James, die bekend werd van de boekenreeks Fifty Shades Of Grey heeft een nieuw boek aangekondigd. Het boek The Mister, zal niet gaan over de sm-verwikkelingen van het duo Anastasia en Christian Grey.

"Het is een verhaal van de rijke Engelse aristocraat Maxim Trevelyan die de jonge vrouw Alessia Demachi ontmoet. Het is een Assepoester-achtig verhaal. Hopelijk is het een inspirerend liefdesverhaal met twee nieuwe personages die allebei hun ding doen, jongen ontmoet meisje", zo vertelde James, wier echte naam Erika Mitchell is, aan Today.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Oeh la la: De nieuwe Fifty Shades-film is hier

Volgens James zullen de stomende seksscènes niet ontbreken: "The Mister bevat genoeg erotische momenten, alleen anders dan in Fifty Shades. Ik beloof dat de lezers het boek in een adem zullen uitlezen".

The Mister ligt in april in de Britse boekhandel. Wanneer het in Nederland uitkomt is nog niet bekend. Wereldwijd waren de Fifty Shades-boeken van James een bestseller. Van de trilogie en twee titels die erna kwamen zijn wereldwijd meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!