Beeld © YouTube-kanaal FamkeLouise

Is het over en uit tussen Famke Louise en Ronnie Flex?

25 januari 2019 11:27

Het leek allemaal zo mooi: na maanden van speculeren bevestigden Ronnie Flex en Famke Louise op 14 december eindelijk dat ze dan écht een relatie hadden. Nu lijkt het allemaal weer voorbij.

"Want ze doet het met iedereen"

Op Instagram deelt Ronnie een tekst die niets aan de verbeelding overlaat. "Je kunt een b*tch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen." De rapper is van mening dat vrouwen niet te vertrouwen zijn. Dat klinkt als een gebroken hart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex voelt zich gezegend met dochter Nori

Daarnaast zegt Ronnie dat hij niet verliefd kan zijn op een 'thottie', een woord dat vertaald kan worden als slet. Hij neemt dus geen blad voor de mond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex vraagt Katja Schuurman op date

Naast de heftige teksten in Ronnies Instagramstory, valt ook op dat hij en Famke elkaar niet meer volgen op Instagram. Zou dat erop wijzen dat de twee uit elkaar zijn?

Het management van de twee laat weten dat er niks aan de hand is. Ronnie was na Vrienden van Amstel Live muziek aan het luisteren met vrienden en plaatste in een aangeschoten bui deze posts. De story's zijn niet aan Famke gericht. "Dit soort cryptische teksten doet hij wel vaker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise was op het randje van overspannen

De break-upgeruchten komen slechts een maand nadat Famke haar relatie met Ronnie bevestigde. De videoclip van het nummer Alleen Door Jou van het stel eindigde in een liefdevolle zoen. Hiermee maakten de twee duidelijk dat ze een relatie hadden. Later die dag bevestigde een verliefde Famke in RTL Late Night dat ze écht een koppel vormden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!