Beeld © YouTube: FamkeLouise

Ronnie Flex probeert relatie Famke Louise te lijmen

29 januari 2019 09:50

Het lijkt erop dat Ronnie Flex een goede beurt probeert te maken bij zijn geliefde Famke Louise. Onlangs deelde Ronnie op zijn Instagram een tekst die niets aan de verbeelding overliet en de geruchten over een eventuele relatiebreuk kwamen al snel op gang. Maar nu lijkt het er toch op dat alles weer flex is.

"Ik mis je heel erg"

Famke deelt vandaag namelijk een foto van een prachtige bos bloemen, gekregen van niemand minder dan haar Ronnie Flex. Niet alleen de grote bos bloemen verwijst naar zijn liefde voor Famke, ook aan het bijbehorende kaartje is te zien hoe hij haar probeert te imponeren. Zo staat er: "Ik mis je heel erg, ik wou ook blauwe M&M's mee sturen, maar die breng ik nog", aldus Ronnie. 

Het lijkt er dus op dat de storm weer is gaan liggen tussen de tortelduifjes, die hun relatie nog niet zo lang geleden bekend hebben gemaakt. De twee maakten hun relatie officieel in de clip van het nummer 'Alleen door jou' die ze samen hebben uitgebracht. Hierin geven de twee elkaar in het laatste shot een dikke zoen. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex vraagt Katja Schuurman op date

Het management liet eerder al weten dat de zogenoemde breuk een storm in een glas water is. Ronnie zou na Vrienden van Amstel Live muziek aan het luisteren zijn met vrienden en plaatste de tekst in een aangeschoten bui. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!