Beeld © SBS/Ruth van Baaijen

Frank en Rogier laten hun krachten zien in Paleis voor een Prikkie

29 januari 2019 13:26

Frank en Rogier maakten vorige week nog furore met hun roze interieur en deze week is de combinatie van Scandinavische tinten in een industrieel jasje weer een hit. De twee lijken niks fout te kunnen doen bij de kijkers van Paleis voor een Prikkie.

Het concept ken je waarschijnlijk al: Frank en Rogier nemen met een mager budget elke week een huis onder handen. Vervolgens struint het stel kringloopwinkels af en probeert van alles via Marktplaats af te troggelen. Tot nog toe heeft het eigenlijk alleen maar positieve reacties opgeleverd, van zowel de kandidaten in het programma als de kijkers thuis en op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezin houdt het niet droog in Paleis voor een Prikkie

Deze week waren Frank en Rogier bij de familie Kok in Naaldwijk. Wegens financiële problemen moet dit gezin rondkomen van 60 euro per week. Het budget dat ze hebben opgesteld voor het programma is een kleine 250 euro. Als blijkt dat de klus toch te groot blijkt voor het gestelde budget, besluiten de twee om het over een andere boeg te gooien. Hun oplossing? Zelfgemaakte boeketten, natuurlijk! Met de opbrengst hiervan weet het stel het uiteindelijk toch allemaal voor elkaar te krijgen.

De reacties op Twitter zijn, zoals bij iedere aflevering, laaiend. Hieronder een aantal van de leukste commentaren:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!