Beeld © ANP

Wilfred Genee en André Hazes in de clinch

30 januari 2019 10:24

Wilfred Genee snapt niet waarom André Hazes jr. boos op hem is. Dat heeft hij woensdag laten weten in een korte reactie. André heeft geweigerd op te treden in het radioprogramma Veronica Inside, omdat Wilfred zich in het verleden negatief over zijn werk zou hebben uitgesproken.

“We zien wel of André donderdag komt zingen of niet"

“Ik heb alleen gezegd dat ik hem wat te jong vond om een bepaald nummer te zingen”, aldus de presentator. “Als dat al reden is voor een slaande ruzie, weet ik het ook niet meer.” Verder wil de presentator geen woorden vuilmaken aan de vete. “We zien wel of André donderdag komt zingen of niet.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wilfred Genee: ik had meer moeten doseren

Verder bevestigt Wilfred de komst van Henny Huisman als ‘troubleshooter’ in zowel de radio- als tv-uitzendingen van Veronica Inside. “Het is een idee, en het staat in de kinderschoenen”, voegt hij er aan toe. “Maar het wordt een soort Het Spijt me-achtig onderdeel. We hadden het gevoel dat we toch iets moesten doen met alle mensen die we boos maken.” Wel voegt hij er aan toe dat Johan Derksen “geen enkele spijt gaat betuigen, want Johan heeft nooit ergens spijt van.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Henny Huisman wordt bemiddelaar Veronica Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!