Beeld © ANP

Toine van Peperstraten nieuwe presentator 't Wordt nu Laat

30 januari 2019 16:00

Toine van Peperstraten presenteert vanaf februari ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Hij is de opvolger van Evelien de Bruijn die na drie jaar stopte met het presenteren van het nachtprogramma van omroep WNL.

“Ik ben dolblij dat ik weer met mijn grote liefde radio aan de slag kan”

Toine van Peperstraten gaat net als Evelien de uitzendingen tussen 00.00 uur en 02.00 uur afwisselen met Carolien Borgers. ’t Wordt Nu Laat is de late night-talkshow van Omroep WNL, waarin de muziek van de gasten centraal staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Toine van Peperstraten toch wel een beetje trots

“Ik ben dolblij dat ik weer met mijn grote liefde radio aan de slag kan”, zegt Toine. “Muziek is een prachtige kapstok om goede gesprekken aan op te hangen, en dat bij een jonge frisse omroep als WNL.” Hij combineert de presentatie van het radioprogramma met zijn werk bij FOX Sports.

De presentator ontvangt in zijn eerste uitzending acteur Leo Alkemade. In de dagen erna zullen Frits Sissing, Nielson & Arjen Lubach aanschuiven. “Toine is een groot radio- en muziekliefhebber, iemand met wie je als gast graag twee uur in een studio doorbrengt”, zegt Carolien Borgers. “Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met deze jonge rot in het vak.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!