Kaartjes Jussie Smollett als warme broodjes over de toonbank

01 februari 2019 03:27

Jussie Smollett is twee dagen na de gewelddadige aanval op hem in Chicago aangekomen in Los Angeles, waar hij zaterdag zal optreden in de club Troubadour. Het concert is volledig uitverkocht en kaarten worden inmiddels voor de dubbele prijs doorverkocht.

President Donald Trump heeft inmiddels gereageerd op de aanval. "Het is vreselijk. Ik heb het gisteravond gezien en ik vind het echt vreselijk. Dit gaat niet verder wat mij betreft." De daders zouden toen ze Jussie in elkaar sloegen en zijn hoofd in een strop duwden geroepen hebben: 'Dit is een MAGA land!"

Vermoed wordt dat Jussie Smollett het incident zal aanhalen en zich uit zal spreken over homofobie, racisme en Make America Great Again. Dit meldt TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Politie onderzoekt beelden aanval Empire-acteur

De familie van Jussie heeft in een statement aan TMZ laten weten dat dit een actie gevoed door haat was. “Hatelijke woorden leiden tot hatelijke acties” aldus de familie, die hiermee naar alle waarschijnlijkheid doelde op Trump die met zijn MAGA voor veel verdeeldheid in Amerika gezorgd heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!