Beeld © Instagram @rossanakluivert

Rossana Kluivert ziet hondje voor haar ogen overlijden

04 februari 2019 08:32

Rossana Kluivert heeft dit weekend afscheid moeten nemen van haar chihuahua Hummer, met wie ze al jaren lief een leed deelde. Zijn plotselinge dood valt haar dan ook erg zwaar. "Ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent."

"We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart"

Op Instagram deelt de hondenliefhebster het trieste nieuws. "Wat hadden we het fijn vandaag", begint ze het verdrietige bericht. "We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij. Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten."

Haar "kleine held" betekende ontzettend veel voor Rossana vertelt ze in de emotionele post: "Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert moet plannen hondenopvang Curaçao omgooien

Het ongeluk gebeurde in Barcelona, en ook dochter Demi was getuige van het ongeluk. Die was speciaal afgereisd naar de stad om "even goed met Hummer te knuffelen". Volgens Rossana hebben ze dat gisteren dan ook nog even goed gedaan. 

"Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie", sluit ze haar berichtje af. "We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert weer onder het mes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!